Introductie

"J.G. Polyester, verzorgt polyester oplossingen op maat"
 

J.G. Polyester is een zelfstandig bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het verwerken van polyester. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van onderhoudsarme polyesterproducten voor o.a. de bouw, industrie, interieur, kunstobjecten en particulieren. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. interieurbedrijven, architectenbureaus, scheepstimmer-bedrijven en organisaties, zoals de aannemerij en de kunstwereld. Wij zijn naast de traditionele verwerking van polyester ook actief op het gebied van BioComposieten. Hiervoor worden natuurlijke vezels gebruikt zoals vlas, hennep en jute. Biocomposiet producten leveren een aanzienlijk lagere milieubelasting. Wij hopen ook U op termijn een 100% biologisch composiet product te mogen aanbieden vervaardigd in een milieu bewuste productie.

 

Werkwijze

 
J.G. Polyester streeft naar een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers. Om dit te bereiken werken wij vanuit een aantal basisprincipes.

 

Wij opereren vanuit een bedrijfspand in Werkendam. Centraal in het hart van Nederland, goed bereikbaar, aan de rand van het natuurgebied de Biesbosch. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie